Giriş Kayıt
Roger Ragland

Roger Ragland


Sanat Bölümü, Oyuncu, Dublör

Roger Ragland, sanat bölümü, oyuncu, dublör.

Dev Karıncalar İmparatorluğu (1977), Semi-Tough (1977), The New Kids (1985), (1989) Çılgın Aile (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Sanat Bölümü 6.4 14,354
1995 Western Oyuncu
Çeşitli
7.0 229
1994 Dram Çeşitli 6.1 1,815
1993 Dram Çeşitli 7.7 23,916

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Sanat Bölümü 4.6 18,790

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Kameraman 6.5 26,909
1991 Dram Sanat Bölümü 7.4 585
1991 Savaş Oyuncu
Sanat Bölümü
Dublör
Çeşitli
6.2 216

Çılgın Aile
1989 Komedi Sanat Bölümü 7.0 40,002

Zafer
1989 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.9 111,385
1988 Komedi Sanat Bölümü 6.0 754
1986 Biyografi Oyuncu 6.8 322
1986 Dram Oyuncu
Dublör
Çeşitli
8.1 4,139
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 2,455

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu
Dublör
Çeşitli
8.1 8,441
1985 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,986
1977 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,268

Dev Karıncalar İmparatorluğu
1977 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.0 3,837
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018