Giriş Kayıt
Johnny Capps

Johnny Capps


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Johnny Capps, yapımcı, senarist, oyuncu.

War of the Worlds (2019), A Confession (2019), Crazyhead (2016), Hex (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Fantastik Yapımcı 6.9 667

Gerçek Aşk
2021 Suç Yapımcı 6.1 180
2019 Dram Yapımcı 6.4 14,509
2019 Biyografi Yapımcı 7.6 8,477
2016 Komedi Yapımcı 7.2 5,125
2013 Macera Senarist
Yapımcı
6.5 11,773
2009 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.3 793
2009 Dram Yapımcı
Senarist
5.9 1,647
2008 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 82,526
2008 Dram Yapımcı 7.3 105
2006 Komedi Yapımcı 8.3 453
2005 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.7 4,134
2004 Korku Yapımcı 7.0 5,003
2000 Dram Çeşitli 7.5 1,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022