Giriş Kayıt
Rhonda Smith

Rhonda Smith


Yapımcı

Rhonda Smith, yapımcı.

Prime Suspect 1973 (2017), (2011) Fresh Meat (2011), (2008) Metresler (2008), (2000) Lock, Stock... (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.5 891
2015 Dram Yapımcı 7.0 39
2011 Komedi Yapımcı 7.9 12,343
2008 Macera Yapımcı 4.6 687

Metresler
2008 Dram Yapımcı 7.6 1,556
2007 Biyografi Yapımcı 6.8 143
2006 Suç Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı 7.5 895
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018