Giriş Kayıt
Vanessa Procopio

Vanessa Procopio


Editör, Editör, Sesler

Vanessa Procopio, editör, editör, sesler.

Oz (1997), The Get Down (2016), Borgia (2011), (2015) The Making of the Mob: New York (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vanessa V. Procopio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 8.3 19,012
2015 Editör 7.9 1,862
2012 Dram Editorial Department 7.7 15,456
2012 Belgesel Editör 8.1 130
2011 Dram Editör 7.8 5,215
2003 Komedi Editör 6.7 106
1997 Suç Editör 8.7 79,665

Koruyucu
1986 Aksiyon Editorial Department 5.5 26,957
1985 Aksiyon Editorial Department 5.4 7,594

Gümüş Kurşun
1985 Macera Editorial Department 6.4 20,424
1984 Aksiyon Sesler 5.4 12,325
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019