Giriş Kayıt
Ki S. Hwang

Ki S. Hwang


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Ki S. Hwang, görüntü yönetmeni, kameraman.

Arkadaş (2001), Kanlı Hançer (2005), Cariye (2012), Uri hyeong (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 6.0 2,854

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 624,274
2013 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 5.6 382

Azooma
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 233

Cariye
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 1,197
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 470
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 122

Yalandan Aşk
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 162

Hayatımızın En Güzel Anı
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 316

Dondurmacı
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 94

Kanlı Hançer
2005 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.0 1,241
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 516
2003 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 244
2001 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 359

Arkadaş
2001 Suç Görüntü Yönetmeni 7.4 4,300
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.8 21
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019