Giriş Kayıt
Common

Common (47)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Lonnie Rashid Lynn, 13 Mart 1972 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Çatlak Film (2013), Öykü (2018), Doğru Hamle (2010), Being Charlie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lonnie Rashid Lynn
Doğum Tarihi: 13 Mart 1972
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Common Sense
Burcu: Balık
Boyu: 1.84 m
8.0 (8 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suç Kraliçeleri
2019 47 Aksiyon Oyuncu    
2019 47 Suç Oyuncu    
2019 47 Komedi Oyuncu    

Katil Avcısı
2018 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 35,960
2018 46 Gerilim Oyuncu 5.2 312
2018 46 Dram Oyuncu 4.3 844
2018 Belgesel Oyuncu 6.6 171

Sessiz Kalma
2018 46 Suç Oyuncu 7.3 19,440

Küçük Ayak
2018 46 Animasyon Oyuncu 6.7 24,399
2018 46 Komedi Oyuncu 5.9 1,136

Ocean's 8
2018 46 Aksiyon Oyuncu 6.2 148,104

Öykü
2018 46 Dram Oyuncu 7.3 10,962
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,312
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.5 3,082
2017 45 Komedi Oyuncu 4.7 413
2017 45 Dram Oyuncu 5.3 710

Sadakat Yolunda
2017 45 Biyografi Oyuncu 7.1 19,202
2017 45 Komedi Oyuncu 6.2 29,748

Yakıcı Kumlar
2017 45 Dram Yapımcı 6.1 2,277
2017 45 Aksiyon Oyuncu 7.5 300,758
2016 44 Belgesel Oyuncu 7.3 1,346
2016 44 Aile Yapımcı 7.3 106

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 537,100
2016 Talk-Show Oyuncu 6.1 1,800
2016 44 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
7.5 67
2016 44 Komedi Oyuncu 5.9 13,378
2016 44 Belgesel Oyuncu 7.8 396
2016 Oyuncu 6.4 1,927
2016 Müzik Oyuncu 6.1 64
2015 43 Müzikal Oyuncu 7.1 2,039
2015 43 Belgesel Oyuncu 8.0 782
2015 43 Dram Oyuncu 6.3 3,595
2015 43 Komedi Oyuncu 6.6 71,804

Gece Takibi
2015 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 94,526
2015 43 Müzik Oyuncu 6.1 211
2015 Müzik Oyuncu
Müzik
6.6 3,587
2015 Reality-TV Oyuncu 6.7 763
2015 43 Belgesel Oyuncu 7.5 765
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,769

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Oyuncu 7.5 78,019
2014 42 Müzik Oyuncu 5.5 158

Sır Peşinde
2014 42 Gizem Oyuncu 6.1 6,335
2014 42 Dram Oyuncu 4.2 532

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Oyuncu 7.3 555,638
2013 41 Suç Oyuncu 5.7 6,582

Çatlak Film
2013 41 Komedi Oyuncu 4.3 93,451
2013 41 Belgesel Oyuncu 7.5 701

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 40 Komedi Oyuncu 6.6 42,890
2012 40 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,979
2012 40 Belgesel Oyuncu 7.2 3,222

Neşeli Ayaklar 2
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.9 38,599

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 76,853

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 44,757
2011 39 Belgesel Oyuncu 7.7 3,267

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Oyuncu 6.3 145,164

Doğru Hamle
2010 38 Komedi Oyuncu 5.9 12,537

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 322,079
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,873
2009 37 Oyuncu 7.6 32
2008 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 341,437

Sokağın Kralları
2008 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 103,019

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Oyuncu 7.8 368,623
2007 Kısa Metraj 7.1 54

Tehlikeli Aslar
2006 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 131,790
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2005 33 Belgesel Oyuncu 7.2 8,472
2004 32 Belgesel Oyuncu 6.9 911
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,781
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,467
2003 31 Belgesel Oyuncu 7.7 9

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Oyuncu 6.5 8,006
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,455
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,162
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,683
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019