Giriş Kayıt
Eileen Moran

Eileen Moran (60)


Görsel Efekt, Yapımcı

Eileen Moran, 23 Ocak 1952 doğumlu görsel efekt, yapımcı.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001) yapımıyla biliniyor.

Eileen Moran, 03 Aralık 2012 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1952
Ölüm Tarihi: 03 Aralık 2012
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Yapımcı 7.4 435,252

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Yapımcı 7.8 562,244

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 679,533

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 60 Macera Yapımcı 7.9 716,531
2012 60 Macera Görsel Efekt 7.0 536,121

TenTen'in Maceraları
2011 59 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,451

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 59 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,411

A Takımı
2010 58 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 234,339

Cennetimden Bakarken
2009 57 Dram Görsel Efekt 6.7 144,886
2009 57 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,036,056

Yasak Bölge 9
2009 57 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 601,224

Dünyanın Durduğu Gün
2008 56 Dram Görsel Efekt 5.5 154,944

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 56 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 178,045
2008 56 Kısa Metraj 5.6 301

Atlayıcı
2008 56 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,672

Su Atı
2007 55 Macera Görsel Efekt 6.5 35,475

30 Gün Gece
2007 55 Korku Görsel Efekt 6.6 155,259

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 55 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,495

Terabithia Köprüsü
2007 55 Macera Görsel Efekt 7.2 130,728
2006 54 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 116,976

X-Men: Son Direniş
2006 54 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,627
2005 53 Aksiyon Görsel Efekt
Yapımcı
7.2 364,370

Ben, Robot
2004 52 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 460,908

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 51 Macera Görsel Efekt 8.9 1,477,860

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 50 Macera Görsel Efekt 8.7 1,336,572

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 49 Macera Görsel Efekt 8.8 1,494,406

Frekans
2000 48 Suç Görsel Efekt 7.4 94,181

Kara Göl
1999 47 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 50,128

Dövüş Kulübü
1999 47 Dram Görsel Efekt 8.8 1,660,946

Ed TV
1999 47 Komedi Görsel Efekt 6.1 39,441
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019