Giriş Kayıt
Eric Eisenstein

Eric Eisenstein


Kameraman

Eric A. Eisenstein, kameraman.

Gerçek İsmi: Eric A. Eisenstein
Diğer Bir İsmi: Eric A. Eisenstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Kameraman 8.6 233
2014 Romantik Kameraman 5.4 353
2013 Komedi Kameraman 7.3 184
2003 Komedi Kameraman 7.2 13,232
1993 Komedi Kameraman 7.5 3,548
1975 Komedi Kameraman 8.1 38,390
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019