Giriş Kayıt
Angie Wells

Angie Wells (55)


Makyaj, Oyuncu

Angela Denise Simmons, 26 Eylül 1963 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu makyaj, oyuncu.

Black-ish (2014), Baby Boy (2001), Guys with Kids (2012), Back in the Game (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Angela Denise Simmons
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1963
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Angela S. Wells | Angela Wells
Takma İsmi: Angie-La
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaştan Sonra
2017 54 Dram Makyaj 7.4 30,072
2016 Makyaj 6.5 1,856
2015 Müzik Makyaj 6.6 3,496
2014 Komedi Makyaj 7.1 15,500

Yılın Savaşı
2013 50 Müzik Makyaj 5.1 8,640
2013 Komedi Makyaj 6.5 1,729
2013 50 Makyaj 7.4 2,976
2012 Komedi Makyaj 6.3 4,197
2012 49 Komedi Makyaj 6.9 1,134

Artist
2011 48 Komedi Makyaj 7.9 212,823
2011 48 Aksiyon Makyaj 7.0 642,918
2011 48 Dram Makyaj 6.5 3,297
2011 Komedi Makyaj 8.2 514
2010 47 Komedi Makyaj 7.3 1,633
2009 Aile Makyaj 7.2 741
2009 46 Dram Makyaj 6.4 614
2009 46 Dram Makyaj 7.8 7,694
2008 45 Dram Makyaj 5.8 44
2008 Müzik Makyaj 6.9 1,137
2007 44 Komedi Makyaj 6.8 139
2007 Dram Makyaj 8.6 172,658

Çete
2006 43 Suç Makyaj 6.9 39,810
2006 Komedi Makyaj 6.3 533
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 501
2005 42 Aksiyon Makyaj 6.0 61,597

Dünyalar Savaşı
2005 42 Macera Makyaj 6.5 376,995

Lanet
2005 42 Komedi Makyaj 5.0 28,363

Sakin Ol
2005 42 Komedi Makyaj 5.7 63,753
2005 42 Dram Makyaj 6.6 2,471
2005 Dram Makyaj 5.3 167

Göklerin Hakimi
2004 41 Biyografi Makyaj 7.5 299,529

Kutup Ekspresi
2004 41 Animasyon Makyaj 6.6 146,238

Çıtır Ajanlar
2004 41 Aksiyon Makyaj 5.3 13,513

Korkusuz
2003 40 Aksiyon Makyaj 5.3 193,758

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Makyaj 6.6 15,376
2002 Dram Makyaj 7.5 2,669

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 48,598
2002 39 Dram Makyaj 6.6 173
2002 39 Dram Makyaj 5.3 622

Jim'e Göre
2001 Komedi Makyaj 6.4 31,640
2001 38 Komedi Makyaj
Oyuncu
6.4 11,198
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018