Giriş Kayıt
Angie Wells

Angie Wells (55)


Makyaj, Oyuncu

Angela Denise Simmons, 26 Eylül 1963 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu makyaj, oyuncu.

Black-ish (2014), Baby Boy (2001), Guys with Kids (2012), Back in the Game (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Angela Denise Simmons
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1963
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Angela S. Wells | Angela Wells
Takma İsmi: Angie-La
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaştan Sonra
2017 54 Dram Makyaj 7.4 28,996
2016 Makyaj 6.5 1,656
2015 Müzik Makyaj 6.6 3,370
2014 Komedi Makyaj 7.1 15,167

Yılın Savaşı
2013 50 Müzik Makyaj 5.0 7,979
2013 Komedi Makyaj 6.5 1,535
2013 50 Makyaj 7.4 2,670
2012 Komedi Makyaj 6.3 4,008
2012 49 Komedi Makyaj    

Artist
2011 48 Komedi Makyaj 7.9 211,735
2011 48 Aksiyon Makyaj 7.0 637,603
2011 48 Dram Makyaj    
2011 Komedi Makyaj 8.2 409
2010 47 Komedi Makyaj    
2009 Aile Makyaj 7.2 723
2009 46 Dram Makyaj    
2009 46 Dram Makyaj    
2008 45 Dram Makyaj 6.0 34
2008 Müzik Makyaj 6.8 1,097
2007 44 Komedi Makyaj    
2007 Dram Makyaj 8.6 171,017

Çete
2006 43 Suç Makyaj 6.9 38,047
2006 Komedi Makyaj 6.4 501
2006 Aksiyon Makyaj 7.2 481
2005 42 Aksiyon Makyaj 6.0 61,438

Dünyalar Savaşı
2005 42 Macera Makyaj 6.5 374,921

Lanet
2005 42 Komedi Makyaj 5.0 28,218

Sakin Ol
2005 42 Komedi Makyaj 5.7 63,557
2005 42 Dram Makyaj    
2005 Dram Makyaj    

Göklerin Hakimi
2004 41 Biyografi Makyaj 7.5 297,856

Kutup Ekspresi
2004 41 Animasyon Makyaj 6.6 145,181

Çıtır Ajanlar
2004 41 Aksiyon Makyaj 5.3 13,439

Korkusuz
2003 40 Aksiyon Makyaj 5.3 192,802

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Makyaj 6.6 15,272
2002 Dram Makyaj 7.5 2,421

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 48,402
2002 39 Dram Makyaj 6.8 164
2002 39 Dram Makyaj 5.3 556

Jim'e Göre
2001 Komedi Makyaj 6.4 31,559
2001 38 Komedi Makyaj
Oyuncu
6.4 11,128
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018