Giriş Kayıt
Isabelle de Hertogh

Isabelle de Hertogh


Oyuncu

Isabelle de Hertogh, oyuncu.

La fille de Brest (2016), (2011) Olduğun Gibi Gel (2011), (2016) Paris Büyüsü (2016), (2013) Au bonheur des ogres (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruh Avcısı
2018 Dram Oyuncu 7.8 22,228
2017 Komedi Oyuncu 3.7 36
2017 Komedi Oyuncu 4.3 209

Paris Büyüsü
2016 Komedi Oyuncu 6.3 1,980
2016 Dram Oyuncu 6.6 776
2015 Oyuncu 6.8 40

Arkandias'ın Büyü Kitabı
2014 Macera Oyuncu 4.4 206
2014 Komedi Oyuncu 5.4 258
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 7
2013 Komedi Oyuncu 5.8 50
2013 Komedi Oyuncu 5.5 155
2013 Dram Oyuncu 6.2 235
2013 Dram Oyuncu 6.3 941

Olduğun Gibi Gel
2011 Komedi Oyuncu 7.4 6,577
2011 Komedi Oyuncu 5.7 246
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 168

Timpelbach Çocukları
2008 Macera Oyuncu 5.9 744

Kod Adı: JCVD
2008 Komedi Oyuncu 7.2 35,735
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018