Giriş Kayıt
Isabelle de Hertogh

Isabelle de Hertogh


Oyuncu

Isabelle de Hertogh, oyuncu.

La fille de Brest (2016), (2011) Olduğun Gibi Gel (2011), (2016) Paris Büyüsü (2016), (2013) Au bonheur des ogres (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruh Avcısı
2018 Dram Oyuncu 7.8 20,549
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 4.3 203

Paris Büyüsü
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,891
2016 Dram Oyuncu 6.6 740

Arkandias'ın Büyü Kitabı
2014 Macera Oyuncu 4.4 130
2014 Komedi Oyuncu 5.5 224
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 5.8 46
2013 Komedi Oyuncu 5.5 135
2013 Dram Oyuncu 6.3 193
2013 Dram Oyuncu 6.3 784

Olduğun Gibi Gel
2011 Komedi Oyuncu 7.4 5,846
2011 Komedi Oyuncu 5.8 215
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 168

Timpelbach Çocukları
2008 Macera Oyuncu 5.9 647

Kod Adı: JCVD
2008 Komedi Oyuncu 7.2 35,037
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018