Giriş Kayıt
Michèle Tollemer

Michèle Tollemer


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Michèle Tollemer, casting, oyuncu yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Michele Tollemer | Michelle Tollemer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 331
1996 Komedi Casting 6.8 94

Eşlikçi Kız
1992 Dram Casting 7.1 748
1990 Dram Casting 7.6 2,613

Danielle Teyze
1990 Komedi Casting 7.2 2,952
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018