Giriş Kayıt
Michèle Tollemer

Michèle Tollemer


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Michèle Tollemer, casting, oyuncu yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Michele Tollemer | Michelle Tollemer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 336
1996 Komedi Casting 6.8 96

Eşlikçi Kız
1992 Dram Casting 7.1 752
1990 Dram Casting 7.6 2,632

Danielle Teyze
1990 Komedi Casting 7.2 2,999
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019