Giriş Kayıt
Nacho López

Nacho López (42)


Oyuncu

Nacho López, 27 Kasım 1976 Valladolid, Valladolid, Castilla y León, İspanya doğumlu oyuncu.

Al salir de clase (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1976
Doğum Yeri: Valladolid, Valladolid, Castilla y León, İspanya
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Komedi Oyuncu 6.4 391
2014 38 Dram Oyuncu 6.3 69
2011 Tarihi Oyuncu 8.3 1,455
2010 Oyuncu 7.9 7
2008 Komedi Oyuncu 5.5 39
2007 Gizem Oyuncu 6.8 58
2005 Oyuncu 5.9 230
2005 Oyuncu 6.8 14
2003 Komedi Oyuncu 8.1 2,849
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 80
2000 Oyuncu 5.6 570
1999 Oyuncu 6.0 267
1997 Oyuncu 3.5 295
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019