Giriş Kayıt
Emeril Lagasse

Emeril Lagasse (59)


Oyuncu

Emeril John Lagasse III, 15 Ekim 1959 Fall River, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Top Chef (2006), (2009) Prenses Ve Kurbağa (2009), (2006) Hayatımın Tatili (2006), (2013) Supermensch: The Legend of Shep Gordon (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emeril John Lagasse III
Doğum Tarihi: 15 Ekim 1959
Doğum Yeri: Fall River, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Chef Emeril
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 57 Belgesel Oyuncu    
2013 54 Belgesel Oyuncu 7.4 3,007
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 826

Prenses Ve Kurbağa
2009 50 Animasyon Oyuncu 7.1 106,896
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,585
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 851

Hayatımın Tatili
2006 47 Macera Oyuncu 6.5 25,759
2006 Game-Show Oyuncu 7.6 4,975
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,688
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,886
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,846
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,563
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019