Giriş Kayıt
Mike Morasky

Mike Morasky


Görsel Efekt, Müzisyen, Müzisyen

Mike Morasky, görsel efekt, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel 7.6 1,854
2014 Animasyon Müzik 8.5 177
2008 Dram Müzik 5.3 344
2007 Aksiyon Müzik 8.3 2,798

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 598,828
2005 Fantastik Görsel Efekt 6.6 1,339

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 99,130

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,441,066

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 405,916

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 467,744
2003 Komedi Müzik 5.9 1,050

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,302,776

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,457,952
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018