Giriş Kayıt
Bob Jackson

Bob Jackson


Sesler

Bob Jackson, sesler.

Ben Devri (2002), The Power of Nightmares: The Rise of the Politics of Fear (2004), Günah Keçisi (2012), Louis Theroux: Behind Bars (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Sesler 7.5 372
2013 Belgesel Sesler 6.8 25
2013 Belgesel Sesler 6.6 116
2013 Belgesel Sesler 5.9 15
2013 Dram Sesler 7.2 143
2013 Sesler 7.1 247
2012 Animasyon Sesler 7.1 2,018

İnsanoğlu: Hepimizin Hikayesi
2012 Belgesel Sesler 7.7 1,372
2012 Belgesel Sesler 8.4 157

Günah Keçisi
2012 Dram Sesler 7.2 3,628
2012 Belgesel Sesler 7.6 127
2012 Belgesel Sesler 8.9 12
2012 Belgesel Sesler 7.4 31
2011 Komedi Sesler 7.1 1,386
2011 Belgesel Sesler 5.9 67
2010 Belgesel Sesler 8.2 64
2010 Belgesel Sesler 8.3 161
2009 Belgesel Sesler 8.8 149
2009 Belgesel Sesler 6.6 174
2009 Belgesel Sesler 5.8 76
2008 Belgesel Sesler 7.7 20
2008 Belgesel Sesler 7.9 268
2008 Belgesel Sesler 7.8 1,704
2007 Belgesel Sesler 8.6 893
2007 Belgesel Sesler 7.8 716
2007 Dram Sesler 7.0 35

Kabusa Dönen Yolculuklar
2007 Belgesel Sesler 8.2 1,580
2006 Belgesel Sesler 7.0 411
2006 Belgesel Sesler 8.4 403
2005 Belgesel Sesler 8.1 117

Sanat ve Dünya
2005 Belgesel Sesler 8.3 563
2005 Belgesel Sesler 7.5 324
2004 Belgesel Sesler 8.9 3,649
2004 Belgesel Sesler 7.3 517
2004 Belgesel Sesler 8.1 204
2004 Belgesel Sesler 6.7 47
2002 Belgesel Sesler 8.1 477

Ben Devri
2002 Belgesel Sesler 8.9 4,150
2001 Belgesel Sesler 6.4 14
2001 Belgesel Sesler 7.7 82
2000 Belgesel Sesler 8.1 144
1999 Belgesel Sesler 8.5 4,670
1997 Belgesel Sesler 7.8 18
1989 Aile Sesler 8.2 722
1987 Belgesel Sesler 7.4 123
1983 Belgesel Sesler 8.6 1,333
1974 Belgesel Sesler 8.8 1,896
1964 Belgesel Sesler 8.7 863
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019