Giriş Kayıt
Julian Ruhe

Julian Ruhe


Yapımcı

Julian Ruhe, yapımcı.

İşaretler (2002), The Buried Secret of M. Night Shyamalan (2004), Emmett's Mark (2002), The Mighty Macs (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 8.0 39,025
2013 Komedi 0 8.6 19

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram 0 6.0 4,030

Entrika
2012 Dram 0 6.6 46,096

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon 0 6.7 263,187

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon 0 8.4 1,347,066
2012 Dram 0 7.2 64
2011 Gizem 0 7.0 315,684

Limit Yok
2011 Gizem 0 7.4 479,964

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera 0 6.9 91,728

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi 0 6.3 53,901
2010 Komedi 0 6.1 88,668

Doktor Ölüm
2010 Biyografi 0 7.7 24,464

Cennetimden Bakarken
2009 Dram 0 6.7 142,049
2009 Dram 0 6.5 1,268

Marley ve Ben
2008 Komedi 0 7.1 132,850
2007 Gerilim Yapımcı 5.9 153

Tetikçi
2007 Aksiyon 0 7.2 286,036
2006 Dram 0 7.2 184,680
2006 Dram 0 5.8 19,248
2004 Belgesel 0 5.1 782
2004 Suç 0 7.3 805

İşaretler
2002 Dram 0 6.7 306,653
2002 Dram 0 6.1 1,712
2001 Dram 0 2.5 240
2001 Dram Çeşitli 6.7 845

Harika Çocuklar
2000 Dram Çeşitli 7.4 58,089
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018