Giriş Kayıt
Julian Ruhe

Julian Ruhe


Yapımcı

Julian Ruhe, yapımcı.

İşaretler (2002), The Buried Secret of M. Night Shyamalan (2004), Emmett's Mark (2002), The Mighty Macs (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 8.1 28,189
2013 Komedi 0 8.6 19

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram 0 6.0 4,017

Entrika
2012 Dram 0 6.6 45,876

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon 0 6.7 261,685

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon 0 8.4 1,335,862
2012 Dram 0 7.2 63
2011 Gizem 0 7.0 314,231

Limit Yok
2011 Gizem 0 7.4 476,370

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera 0 6.9 91,308

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi 0 6.3 53,743
2010 Komedi 0 6.1 88,082

Doktor Ölüm
2010 Biyografi 0 7.7 24,323

Cennetimden Bakarken
2009 Dram 0 6.7 140,982
2009 Dram 0 6.5 1,258

Marley ve Ben
2008 Komedi 0 7.1 132,066
2007 Gerilim Yapımcı 5.9 151

Tetikçi
2007 Aksiyon 0 7.2 284,517
2006 Dram 0 7.2 182,793
2006 Dram 0 5.8 19,180
2004 Belgesel 0 5.1 782
2004 Suç 0 7.3 801

İşaretler
2002 Dram 0 6.7 304,915
2002 Dram 0 6.1 1,702
2001 Dram 0 2.5 240
2001 Dram Çeşitli 6.7 843

Harika Çocuklar
2000 Dram Çeşitli 7.4 57,858
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018