Giriş Kayıt
Nick Gottschalk

Nick Gottschalk


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Nick Gottschalk, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Sherlock Holmes (2009), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Aşk ve Gurur (2005), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.3 21,094

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 133,953

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Yönetmeni 7.2 234,383
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 188,937

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sanat Yönetmeni 6.2 78,747

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 107,612

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 231,377
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 84,189

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 391,502
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 178,190
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 545,604
2009 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 6,274

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 96,414
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 68,569

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 24,900

Kefaret
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 227,126

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 20,398

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 229,436
2005 Suç Sanat Yönetmeni 7.7 629
2003 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 118

Doğuştan Romantik
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,437

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.2 490,226
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019