Giriş Kayıt
Dan Callahan

Dan Callahan


Oyuncu, Senarist

Dan Callahan, oyuncu, senarist.

(2009) Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), (2009) Oyuncu (2009), (2002) Gecenin Nefesi (2002), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 47,693
2011 Komedi Senarist 5.4 1,803

Oyuncu
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 124,044

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Oyuncu 6.5 188,117

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 130,271

Dehşet Treni
2008 Korku Oyuncu 6.1 54,888
2008 Komedi Senarist 4.6 11,709

Kadavra
2008 Suç Oyuncu 6.0 29,379

Öldür.com
2008 Suç Oyuncu 6.2 45,006

Henry Poole Buradaydı
2008 Komedi Oyuncu 6.5 11,843

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 453,974

Ölü Kız
2006 Dram Oyuncu 6.7 13,768

Tetikçi
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 220,057

Beni Keşfet
2005 Komedi Oyuncu 4.3 2,702

Deliler Evi
2004 Korku Oyuncu 5.6 5,916

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 492,557

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 70,687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019