Giriş Kayıt
Oliver Schneider

Oliver Schneider


Kameraman

Oliver Schneider, kameraman.

Models (1999), Unser täglich Brot (2005), (2001) Piyanist (2001), (2002) Extreme Ops (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Kameraman 6.6 446
2014 Spor Kameraman 6.9 348
2011 Belgesel Kameraman 7.2 155
2005 Belgesel Kameraman 7.7 2,294
2002 Aksiyon Kameraman 4.5 5,152

Piyanist
2001 Dram Kameraman 7.5 48,510
2001 Aksiyon Kameraman 7.6 12,666
1999 Dram Kameraman 6.7 849
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019