Giriş Kayıt
Anka Malatynska

Anka Malatynska


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Anka Malatynska, kameraman, görüntü yönetmeni.

RuPaul's Drag Race (2009), (2017) I'm Dying Up Here (2017), (2014) Jackie & Ryan (2014), (2018) Looking Glass (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Kameraman 4.5 3,250
2017 Komedi Kameraman 7.4 2,561
2017 Belgesel Kameraman 7.4 378
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 7,706
2014 Dram Kameraman 5.8 3,233
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 5.7 562
2012 Belgesel Kameraman 7.8 39
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 1,262
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,588
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.0 24

Yap ve Öl
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.0 775
2010 Reality-TV Kameraman 3.1 1,962
2009 Game-Show Kameraman 8.4 10,039
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 311

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.6 4,057

Rus İşi
2003 Komedi Kameraman 4.3 292
2001 Dram Kameraman 6.4 3,539
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019