Giriş Kayıt
Anka Malatynska

Anka Malatynska


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Anka Malatynska, kameraman, görüntü yönetmeni.

RuPaul's Drag Race (2009), (2014) Jackie & Ryan (2014), (2017) I'm Dying Up Here (2017), (2018) Looking Glass (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Kameraman 4.5 2,911
2017 Komedi Kameraman 7.4 2,479
2017 Belgesel Kameraman 7.4 363
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 7,452
2014 Dram Kameraman 5.8 3,193
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 5.6 555
2012 Belgesel Kameraman 7.8 39
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 1,262
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,574
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.0 22

Yap ve Öl
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 2.9 771
2010 Reality-TV Kameraman 3.1 1,939
2009 Game-Show Kameraman 8.3 9,581
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 310

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.6 4,002

Rus İşi
2003 Komedi Kameraman 4.2 291
2001 Dram Kameraman 6.4 3,519
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018