Giriş Kayıt
Anka Malatynska

Anka Malatynska


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Anka Malatynska, kameraman, görüntü yönetmeni.

RuPaul's Drag Race (2009), (2017) I'm Dying Up Here (2017), (2014) Jackie & Ryan (2014), (2018) Looking Glass (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Kameraman 4.5 2,492
2017 Komedi Kameraman 7.4 2,401
2017 Belgesel Kameraman 7.6 184
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 7,247
2014 Dram Kameraman 5.8 2,955
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 5.7 524
2012 Belgesel Kameraman 7.8 37
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.4 197
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 21

Yap ve Öl
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 2.9 729
2010 Reality-TV Kameraman 3.1 1,877
2009 Game-Show Kameraman 8.3 9,344
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 276

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.6 3,924

Rus İşi
2003 Komedi Kameraman 4.2 270
2001 Dram Kameraman 6.4 3,426
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018