Giriş Kayıt
Doug Winningham

Doug Winningham


Sesler

Doug Winningham, sesler.

Kayıp Kız (2006), Minions: Mini-Movie - Competition (2015), Cro Minion (2015), (2007) Küs Kardeşler Limited Şirketi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dug Winningham
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Sesler 7.5 287,499
2017 Biyografi Sesler 7.2 104,362

Mumya
2017 Aksiyon Sesler 5.5 149,728
2017 Sesler 4.7 305

Mutlak Kadınlar
2016 Dram Sesler 6.3 10,061

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sesler 6.0 109,112

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sesler 6.7 48,669
2016 Suç Sesler 5.1 597

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Sesler 6.4 18,252
2016 Macera Sesler 6.4 68,273
2015 Animasyon Sesler 6.2 525

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 259,828
2015 Animasyon Sesler 6.0 383
2015 Animasyon Sesler 6.7 716
2015 Dram Sesler 6.3 102

Küçük Prens
2015 Animasyon Sesler 7.7 49,183
2015 Dram Sesler 6.0 24,941
2015 Dram Sesler 5.1 3,977

Gizli Kusur
2014 Komedi Sesler 6.7 82,022
2014 Belgesel Sesler 6.8 1,573
2014 Dram Sesler 7.2 416

Baskın 2
2014 Aksiyon Sesler 8.0 103,201
2014 Komedi Sesler 5.4 2,531

Aşk Başkadır
2014 Dram Sesler 6.7 11,395

Gece Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.0 12,514

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Sesler 7.3 546,853

Savaş Atı
2011 Dram Sesler 7.2 134,932
2011 Dram Sesler 6.6 1,048

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sesler 7.7 563,269

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Sesler 7.4 39,452

Hasta
2007 Belgesel Sesler 8.0 71,339

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Sesler 7.2 163,773
2007 Belgesel Sesler 7.9 361

Adaş
2006 Dram Sesler 7.5 17,984

Kayıp Kız
2006 Dram Sesler 4.8 1,370

Gitme
2005 Dram Sesler 6.9 69,761
2005 Dram Sesler 7.0 46,359

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sesler 7.2 91,476

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Sesler 6.6 6,015

Başkaldırış
2003 Aksiyon Sesler 6.1 40,417
2003 Dram Sesler 5.5 709

Panik Odası
2002 Gerilim Sesler 6.8 235,059

Yapay Zeka
2001 Macera Sesler 7.1 272,182

Final Fantasy
2001 Animasyon Sesler 6.4 77,580

Yeni Hayat
2000 Macera Sesler 7.8 467,320

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Sesler 6.7 50,291

Dövüş Kulübü
1999 Dram Sesler 8.8 1,652,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019