Giriş Kayıt
Dave Otte

Dave Otte


Görsel Efekt, Animasyon

Dave Otte, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.9 142,020

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.3 162,841

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.5 132,859

Madagaskar 2
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.7 177,402

Şrek 3
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 248,185

Orman Çetesi
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.7 144,626

Madagaskar
2005 Animasyon Animasyon 6.9 321,022

Şrek 2
2004 Animasyon Görsel Efekt 7.2 370,556

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Görsel Efekt 5.7 89,715
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019