Giriş Kayıt
Erkki Lume

Erkki Lume


Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Erkki Lume, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram 0 4.4 206

Çıplak Liman
2012 Dram 6.5 2,099
2009 Dram 0 6.1 152
2003 Dram Sanat Bölümü 4.6 1,660
2001 Dram 0 5.9 612
1999 Aksiyon 0 4.7 711
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 4,075

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi 0 7.8 46,621

Kış Savaşı
1989 Dram Sanat Bölümü 7.9 6,453
1988 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 4,055
Film Altyazıları
Upgrade (6,659) Deadpool 2 (5,989) Avengers: Infinity War (3,212) Skyscraper (3,117) Tag (2,708) Adrift (2,381) Down a Dark Hall (1,893) The Endless (1,097) Ah-ga-ssi (767) Ready Player One (661)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,141) Castle Rock (2,082) The 100 (1,687) Sharp Objects (1,550) Preacher (1,297) Better Call Saul (1,132) Vikings (1,014) Westworld (975) Suits (961) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018