Giriş Kayıt
Christina Stocks

Christina Stocks


Animasyon

Christina Stocks, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 31,927
1992 Animasyon Animasyon 6.5 24,428

Jetgiller
1990 Animasyon Animasyon 5.6 4,247

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 209,585
1988 Macera Animasyon 6.9 975
1983 Animasyon Animasyon 6.6 8,239
1982 Animasyon Animasyon 7.6 32,640
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019