Giriş Kayıt
Estela Redondo

Estela Redondo (43)


Oyuncu

Estela Redondo, 14 Temmuz 1975 İspanya doğumlu oyuncu.

Los sangurimas (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1975
Doğum Yeri: İspanya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Oyuncu 7.4 2,886
2002 Dram Oyuncu 6.1 17
2002 Komedi Oyuncu 4.1 82
2001 Oyuncu 7.4 1,057
2000 Oyuncu 5.6 563
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 236
1997 Komedi Oyuncu 4.7 283
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,951) Arrow (1,574) Outlander (1,254) Supernatural (1,097) Better Call Saul (918) Titans (889) La Casa de Papel (864) The Last Ship (862) Doctor Who (793) Kidding (641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018