Giriş Kayıt
Javier de Miguel

Javier de Miguel


Sanat Bölümü

Javier de Miguel, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasa 507
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 2,202

Çılgın Aşk
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 3,434
2001 Dram Sanat Bölümü 6.2 169
2001 Dram Sanat Bölümü 6.7 132
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.3 529
1997 Suç Sanat Bölümü 5.6 224
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.4 484
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019