Giriş Kayıt
Kat Likkel

Kat Likkel


Senarist, Yapımcı

Kat Likkel, senarist, yapımcı.

Benim Adım Earl (2005), Galavant (2015), Better with You (2010), (1997) Kunduz Kardeşler (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.3 1,861
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 12,489
2014 Komedi Yapımcı 7.1 14,994
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 7,594
2011 Komedi Yapımcı 6.6 2,415
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 2,944
2009 Komedi Yapımcı 8.2 22,994

Benim Adım Earl
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 89,259
2003 Komedi Senarist
Çeşitli
5.5 4,084
2001 Aksiyon Senarist    
2000 Animasyon Senarist 7.9 1,279
1999 Animasyon Senarist 5.3 1,538

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.8 2,073

Kunduz Kardeşler
1997 Animasyon Senarist 7.3 10,867
1995 Animasyon Senarist 6.1 215
1994 Animasyon Senarist 7.3 7,839
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018