Giriş Kayıt
Kat Likkel

Kat Likkel


Senarist, Yapımcı

Kat Likkel, senarist, yapımcı.

Benim Adım Earl (2005), Galavant (2015), Better with You (2010), (1997) Kunduz Kardeşler (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.4 2,107
2016 Komedi Yapımcı 5.0 863
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 12,805
2014 Komedi Yapımcı 7.1 15,958
2013 Komedi Yapımcı 5.7 11
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 7,703
2011 Komedi Yapımcı 6.6 2,521
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 3,114
2009 Komedi Yapımcı 8.2 23,273

Benim Adım Earl
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 90,202
2003 Komedi Senarist
Çeşitli
5.6 4,340
2001 Aksiyon Senarist 7.1 1,471
2000 Animasyon Senarist 7.7 2,372
1999 Animasyon Senarist 4.8 2,097

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.9 2,751

Kunduz Kardeşler
1997 Animasyon Senarist 7.3 11,814
1995 Animasyon Senarist 6.0 295
1994 Animasyon Senarist 7.3 8,727
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019