Giriş Kayıt
Kat Likkel

Kat Likkel


Senarist, Yapımcı

Kat Likkel, senarist, yapımcı.

Benim Adım Earl (2005), Galavant (2015), Better with You (2010), (1997) Kunduz Kardeşler (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.3 2,086
2016 Komedi Yapımcı 5.0 854
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 12,663
2014 Komedi Yapımcı 7.1 15,500
2013 Komedi Yapımcı 5.7 11
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 7,646
2011 Komedi Yapımcı 6.6 2,509
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 3,097
2009 Komedi Yapımcı 8.2 23,169

Benim Adım Earl
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 89,766
2003 Komedi Senarist
Çeşitli
5.6 4,299
2001 Aksiyon Senarist 7.1 1,450
2000 Animasyon Senarist 7.7 2,289
1999 Animasyon Senarist 4.8 2,055

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.9 2,689

Kunduz Kardeşler
1997 Animasyon Senarist 7.3 11,626
1995 Animasyon Senarist 6.0 291
1994 Animasyon Senarist 7.3 8,568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018