Giriş Kayıt
Annette Leavitt

Annette Leavitt


Animasyon, Görsel Efekt

Annette Leavitt, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Masallar Prensi
1994 Animasyon Görsel Efekt 6.0 18,741

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Animasyon 4.8 18,835
1991 Animasyon Animasyon 6.0 2,655

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 206,747

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Animasyon 6.7 38,371
1988 Macera Görsel Efekt 6.9 965
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019