Giriş Kayıt
Cindy Finn

Cindy Finn


Animasyon

Cindy Finn, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Animasyon Animasyon 7.2 31,892

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 178,925

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 125,320

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Animasyon 6.8 40,342
1995 Animasyon Animasyon 6.7 149,334

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 819,324

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 314,348
1991 Animasyon Animasyon 6.0 2,666

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 209,186

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Animasyon 7.7 166,765

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Animasyon 6.7 38,758
1986 Animasyon Animasyon 7.2 39,787
1982 Animasyon Animasyon 7.6 32,568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019