Giriş Kayıt
Greg Chin

Greg Chin


Animasyon

Greg Chin, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Animasyon 6.6 56,064

Muhteşem Bartok
1999 Animasyon Animasyon 6.2 2,113

Mısır Prensi
1998 Animasyon Animasyon 7.1 107,163
1997 Animasyon Animasyon 7.1 101,829

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 209,289
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019