Giriş Kayıt
Anette Keiser

Anette Keiser


Makyaj

Anette Keiser, makyaj.

Beyaz Bant (2009), Ulu Manitu (2001), (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004), 3096 Gün (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Annette Keiser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.4 130
2016 Biyografi Makyaj 7.3 156
2016 Fantastik Makyaj 5.9 1,473
2016 Dram Makyaj 6.7 718
2014 Dram Makyaj 6.4 2,791
2014 Komedi Makyaj 6.1 144

Yakut Kırmızı
2013 Fantastik Makyaj 6.2 6,179

3096 Gün
2013 Suç Makyaj 6.4 8,216
2012 Komedi Makyaj 5.7 186
2012 Aile Makyaj 4.7 169
2011 Dram Makyaj 6.4 148

Kış Kızı
2011 Macera Makyaj 6.6 113
2010 Komedi Makyaj 5.0 202
2010 Aile Makyaj 5.2 238

Beyaz Bant
2009 Dram Makyaj 7.8 61,023
2009 Aile Makyaj 6.2 194

Berlin'de Bir Kadın
2008 Dram Makyaj 7.1 5,400
2007 Komedi Makyaj 5.4 589

Çöküş
2004 Biyografi Makyaj 8.2 293,720
2004 Komedi Makyaj 5.4 12,136
2003 Dram Makyaj 7.3 212

Ulu Manitu
2001 Komedi Makyaj 6.6 15,576
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018