Giriş Kayıt
Anette Keiser

Anette Keiser


Makyaj

Anette Keiser, makyaj.

Beyaz Bant (2009), Ulu Manitu (2001), (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004), 3096 Gün (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Annette Keiser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.4 142
2016 Biyografi Makyaj 7.2 178
2016 Fantastik Makyaj 6.0 1,570
2016 Dram Makyaj 6.7 737
2014 Dram Makyaj 6.4 2,882
2014 Komedi Makyaj 6.1 148

Yakut Kırmızı
2013 Fantastik Makyaj 6.2 6,302

3096 Gün
2013 Suç Makyaj 6.4 8,482
2012 Komedi Makyaj 5.7 190
2012 Aile Makyaj 4.8 175
2011 Dram Makyaj 6.3 150

Kış Kızı
2011 Macera Makyaj 6.7 116
2010 Komedi Makyaj 5.0 205
2010 Aile Makyaj 5.2 243

Beyaz Bant
2009 Dram Makyaj 7.8 61,755
2009 Aile Makyaj 6.2 195

Berlin'de Bir Kadın
2008 Dram Makyaj 7.1 5,477
2007 Komedi Makyaj 5.4 592

Çöküş
2004 Biyografi Makyaj 8.2 297,959
2004 Komedi Makyaj 5.4 12,308
2003 Dram Makyaj 7.3 216

Ulu Manitu
2001 Komedi Makyaj 6.6 15,808
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019