Giriş Kayıt
Kemal Kocatürk

Kemal Kocatürk


Oyuncu

Kemal Kocatürk, oyuncu.

4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.0 160
2013 Dram Oyuncu    
2008 Macera Oyuncu 5.5 191
2000 Dram Oyuncu 7.4 2,377
1987 Komedi Oyuncu 3.3 185
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019