Giriş Kayıt
Dennis Albrechtsen

Dennis Albrechtsen


Dublör, Oyuncu

Dennis Albrechtsen, dublör, oyuncu.

Onur Savaşı (2012), Adem'in Elmaları (2005), Kafesteki Kadın (2013), Pusher II (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dennis Albrethsen | Dennis Albretsen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Dublör 6.9 87

Kış Kardeşleri
2017 Dram Dublör 6.7 791
2017 Dublör 6.1 304
2017 Dram Dublör 5.7 814
2017 Komedi Dublör 5.3 1,504
2017 Dram Dublör 5.4 387
2016 Aile Dublör 5.5 63
2016 Dram Dublör 6.1 469
2016 Dram Dublör 7.2 5,217
2016 Komedi Dublör 6.2 1,410
2016 Dram Dublör 6.1 537
2016 Dram Dublör 7.1 78
2016 Dram Dublör 7.8 2,381

Komün
2016 Dram Dublör 6.4 5,276

Biz Kimiz?
2015 Korku Oyuncu
Dublör
5.6 2,898
2015 Komedi Dublör 4.7 127
2015 Macera Dublör 5.4 65
2015 Aile Dublör 4.0 77
2015 Komedi Dublör 6.3 3,313
2015 Komedi Dublör 4.9 198

İkinci Bir Şans
2014 Dram Dublör 6.8 4,748
2014 Komedi Oyuncu
Dublör
5.2 89

Sülün Katilleri
2014 Suç Dublör 7.1 14,475
2014 Macera Dublör 5.1 356
2014 Dram Dublör 7.7 2,446

Kafesteki Kadın
2013 Suç Dublör 7.2 19,823

Vaşak Zamanı
2013 Suç Dublör 6.2 1,296
2013 Macera Dublör 4.4 206

Onur Savaşı
2012 Dram Dublör 8.3 233,250
2012 Suç Dublör 7.2 2,233
2012 Komedi Dublör 4.4 301
2012 Komedi Dublör 5.1 255
2012 Dram Dublör 5.9 285
2012 Komedi Dublör 3.9 170
2011 Komedi Dublör 4.3 156
2011 Dram Dublör 5.0 119

Mavi Kod
2011 Dram Dublör 5.7 793
2011 Kısa Metraj Dublör 6.5 39
2011 Dram Dublör 6.1 466
2010 Kısa Metraj Dublör 7.0 9
2010 Komedi Dublör
Çeşitli
7.2 9,235
2010 Komedi Dublör 4.7 212
2010 Dram Dublör 7.6 8,550
2010 Dram Dublör 7.1 4,169
2009 Komedi Dublör 5.0 284
2009 Dram Dublör
Oyuncu
6.2 477
2009 Kısa Metraj Dublör 6.6 128

Görünmez Hücre
2009 Belgesel Dublör 6.5 206

Kaçak
2009 Dram Dublör 5.9 655
2009 Dram Dublör 6.9 2,942

Zamanda Yolculuk: Viking'in Laneti
2009 Macera Dublör 5.4 231
2008 Suç Dublör 7.3 953
2008 Komedi Dublör 4.4 168

Son Derece Mutlu
2008 Dram Dublör 6.9 4,884
2008 Aile Dublör 4.0 125

Karla'nın Dünyası
2007 Komedi Dublör 5.4 176
2007 Komedi Dublör 4.3 203
2007 Dram Dublör 6.5 505
2007 Komedi Dublör 5.6 646
2007 Korku Dublör 5.6 791

Vekil Öğretmen
2007 Komedi Dublör 5.9 2,990
2007 Aksiyon Dublör 5.2 869
2007 Komedi Dublör 6.0 993
2006 Aile Dublör 5.9 245
2006 Dram Oyuncu 6.5 741
2006 Suç Dublör 5.9 934

Tapınaktaki Hazine
2006 Macera Dublör 5.6 774

Hayal
2006 Dram Dublör 7.3 2,382
2006 Dram Dublör 6.0 296

Adem'in Elmaları
2005 Komedi Dublör 7.8 41,090
2005 Suç Dublör 7.3 11,961

Karanlık
2005 Dram Dublör 6.8 2,464
2005 Gerilim Dublör 5.5 1,087
2005 Dram Dublör 6.0 110
2005 Suç Dublör 6.9 2,477
2005 Aile Dublör 5.3 208
2004 Aksiyon Dublör 7.4 16,339
2004 Aksiyon Dublör 5.4 1,501
2004 Macera Dublör 5.5 471
2004 Dram Dublör 5.1 142
2003 Dram Dublör 5.8 260
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,846
2003 Aile Dublör 6.1 297

Dina - Lanetli Kadın
2002 Dram Dublör 6.6 5,070

Yaşlı Kurtlar Yeni Arabalar
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 8,239
2001 Komedi Dublör 4.4 301
2001 Komedi Dublör 5.9 1,122
2000 Aksiyon Dublör 8.2 2,690

Buzuldan Gelen Adam
1998 Aksiyon Dublör 5.9 3,858
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019