Giriş Kayıt
Kutay Özcan

Kutay Özcan (25)


Oyuncu

Kutay Özcan, 01 Kasım 1993 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Günahim neydi allahim (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1993
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 13 Komedi Oyuncu 6.2 1,965
2004 Komedi Oyuncu 6.7 27
2003 Komedi Oyuncu 6.2 18
2003 Macera Oyuncu 5.1 19
1999 6 Dram Oyuncu 6.6 295
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019