Giriş Kayıt
Kutay Özcan

Kutay Özcan (25)


Oyuncu

Kutay Özcan, 01 Kasım 1993 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Günahim neydi allahim (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1993
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 13 Komedi Oyuncu 6.2 1,944
2004 Komedi Oyuncu 6.7 27
2003 Komedi Oyuncu 6.2 18
2003 Macera Oyuncu 5.1 19
1999 6 Dram Oyuncu 6.6 294
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018