Giriş Kayıt
Hiroshi Ôtake

Hiroshi Ôtake (86)


Oyuncu

Hiroshi Ôtake, 14 Mart 1932 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Akira (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1932
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Hiroshi Otake | Hiroshi Ôtake
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 8.7 29,985

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 163,648
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 31,685
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 70 Animasyon Oyuncu    
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1988 56 Animasyon Oyuncu 8.1 129,564
1987 55 Animasyon Oyuncu 7.2 1,595
1986 54 Animasyon Oyuncu 7.2 629
1986 Animasyon Oyuncu 8.6 36,115
1984 Animasyon Oyuncu    
1982 50 Animasyon Oyuncu 7.4 579
1979 Animasyon Oyuncu    
1978 46 Animasyon Oyuncu 7.2 142
1974 Aksiyon Oyuncu    
1969 Animasyon Oyuncu 7.6 45
1968 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,127) Upgrade (4,327) Avengers: Infinity War (2,688) Down a Dark Hall (1,900) Tag (1,588) Skyscraper (1,561) Hereditary (1,501) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (614)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,126) La casa de papel (1,825) Sharp Objects (1,678) Castle Rock (1,577) Preacher (1,553) The 100 (1,336) Vikings (834) Westworld (797) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018