Giriş Kayıt
Nanase Ôkawa

Nanase Ôkawa (55)


Senarist, Yapımcı

Nanase Ôkawa, 02 Mayıs 1967 doğumlu senarist, yapımcı.

Cardcaptor Sakura (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1967
Diğer Bir İsmi: CLAMP | Clamp | Ageha Ohkawa | Nanase Ohkawa | Age
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 45 Animasyon Senarist 6.0 1,219
2011 Animasyon Senarist 6.2 1,759
2010 43 Animasyon Senarist 7.9 235
2009 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.3 235
2009 42 Animasyon Senarist 7.6 169
2007 40 Animasyon Senarist 7.8 272
2006 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.6 1,938
2002 Animasyon Senarist 7.3 4,521
2002 Animasyon Senarist 7.5 1,684
2000 33 Animasyon Senarist 7.8 1,654
2000 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.0 5,196
1999 32 Animasyon Senarist 7.3 1,702
1999 32 Animasyon Senarist 6.8 83
1996 29 Animasyon Senarist
Çeşitli
   
1995 Animasyon Senarist 7.6 948
1995 28 Animasyon Senarist 5.7 167
1992 25 Animasyon Senarist 5.9 166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023