Giriş Kayıt
Yvette Etiévant

Yvette Etiévant (80)


Oyuncu

Yvette Camille Hélène Etiévant Estival, 30 Aralık 1922 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Yumurcakların Savaşı (1962), Boulogne Ormanı'nın Hanımları (1945), (1960) Çehresiz Gözler (1960), (1951) Bir Taşra Papazının Günlüğü (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Yvette Etiévant, 21 Mart 2003 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Yvette Camille Hélène Etiévant Estival
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1922
Ölüm Tarihi: 21 Mart 2003
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Yvette Etievant | Yvette Etievent | Yvette Étiéven
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 74 Gerilim Oyuncu 5.8 240
1989 67 Dram Oyuncu 7.2 257
1985 63 Komedi Oyuncu 5.7 250
1984 62 Dram Oyuncu 7.0 839

Zevk Uğruna
1984 62 Dram Oyuncu 6.2 417
1982 60 Dram Oyuncu 7.3 716

Sıkıyönetim
1972 50 Dram Oyuncu 7.9 3,706
1968 46 Dram Oyuncu 7.3 2,132

Savaş Bitti
1966 44 Dram Oyuncu 7.5 1,744

Mata Hari
1964 42 Dram Oyuncu 6.3 274
1963 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 211

Yumurcakların Savaşı
1962 40 Komedi Oyuncu 7.5 2,152
1961 39 Suç Oyuncu 7.2 74

Çehresiz Gözler
1960 38 Dram Oyuncu 7.8 22,048
1960 38 Komedi Oyuncu 6.9 405
1960 38 Dram Oyuncu 6.8 145
1958 36 Suç Oyuncu 5.9 25
1956 34 Suç Oyuncu 6.7 183
1956 34 Dram Oyuncu 7.2 384
1955 33 Dram Oyuncu 6.6 58
1955 33 Komedi Oyuncu 5.0 103

Gece Kuşları
1953 31 Dram Oyuncu 5.8 27

The Love of a Woman
1953 31 Dram Oyuncu 7.0 145
1952 30 Dram Oyuncu 7.3 247

Bir Taşra Papazının Günlüğü
1951 29 Dram Oyuncu 8.0 8,275
1949 27 Dram Oyuncu 5.1 19
1949 27 Suç Oyuncu 7.0 170

Boulogne Ormanı'nın Hanımları
1945 23 Dram Oyuncu 7.4 3,424
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019