Giriş Kayıt
Nebahat Çehre

Nebahat Çehre (74)


Oyuncu

Nebahat Çehre, 15 Mart 1944 Samsun, Türkiye doğumlu oyuncu.

Aşk-i Memnu (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1944
Doğum Yeri: Samsun, Türkiye
Burcu: Balık
Boyu: 1.67 m
5.9 (9 Oy)
  • Currently 117.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.0 87

Çirkin Kral’ın Efsanesi
2017 73 Belgesel Oyuncu 7.7 130
2015 71 Dram Oyuncu 7.5 105
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,624
2013 Dram Oyuncu 4.1 148
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,138
2008 Dram Oyuncu 7.2 9,103
2006 62 Dram Oyuncu 4.4 307
2004 Romantik Oyuncu 4.9 391
2004 Dram Oyuncu 6.8 12
2002 58 Dram Oyuncu 6.3 289
2002 Komedi Oyuncu 4.5 6
2001 Dram Oyuncu 5.0 21
1988 44 Oyuncu 3.6 18
1988 44 Dram Oyuncu 6.9 7
1974 30 Komedi Oyuncu 3.6 19
1972 28 Macera Oyuncu 5.3 6
1972 28 Dram Oyuncu 6.6 22
1970 26 Macera Oyuncu 5.4 106
1970 26 Dram Oyuncu 6.2 11
1970 26 Macera Oyuncu    
1970 26 Macera Oyuncu    
1969 25 Macera Oyuncu 5.7 39
1969 25 Macera Oyuncu 6.4 14
1969 25 Western Oyuncu 5.8 15
1969 25 Western Oyuncu    
1969 Macera Oyuncu    
1969 25 Western Oyuncu 6.3 6
1969 25 Macera Oyuncu    
1969 25 Suç Oyuncu    
1969 25 Dram Oyuncu    
1969 25 Macera Oyuncu    
1969 25 Macera Oyuncu 4.3 7
1969 25 Dram Oyuncu    
1969 25 Macera Oyuncu    
1969 25 Dram Oyuncu    

Reyhan Talihsiz Gelin
1969 25 Dram Oyuncu    
1969 25 Dram Oyuncu 5.0 6

Yayla Güzeli
1969 25 Dram Oyuncu    
1969 25 Macera Oyuncu    
1968 24 Macera Oyuncu 6.3 71

Toprağın Gelini
1968 24 Dram Oyuncu 6.8 276
1968 24 Aksiyon Oyuncu 5.8 12
1968 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 30
1968 24 Macera Oyuncu 6.0 20
1968 24 Macera Oyuncu    
1968 24 Macera Oyuncu    
1968 24 Dram Oyuncu 5.8 281
1968 24 Dram Oyuncu 6.6 16
1967 23 Komedi Oyuncu 7.1 122
1967 23 Macera Oyuncu 7.1 52
1967 23 Dram Oyuncu 7.7 6
1966 22 Macera Oyuncu 6.5 44
1966 22 Aksiyon Oyuncu 6.3 15
1966 22 Macera Oyuncu 7.1 16
1966 22 Macera Oyuncu 6.5 13
1966 22 Oyuncu 7.2 36
1966 22 Dram Oyuncu    
1966 22 Romantik Oyuncu 6.6 10
1966 22 Dram Oyuncu    
1966 22 Macera Oyuncu    
1965 21 Aksiyon Oyuncu 6.0 20
1965 21 Dram Oyuncu 6.2 32
1965 21 Macera Oyuncu    
1965 21 Dram Oyuncu    
1965 21 Macera Oyuncu    
1965 21 Komedi Oyuncu    
1965 21 Macera Oyuncu 5.8 19
1964 20 Macera Oyuncu 6.0 11
1964 20 Oyuncu    
1964 20 Dram Oyuncu 6.5 34
1964 20 Romantik Oyuncu 7.2 14
1964 20 Macera Oyuncu    
1964 20 Romantik Oyuncu 7.2 26
1964 20 Dram Oyuncu    
1963 19 Dram Oyuncu    
1963 19 Komedi Oyuncu 6.4 22
1963 19 Komedi Oyuncu 6.7 9
1963 19 Romantik Oyuncu    
1963 19 Dram Oyuncu    
1962 18 Dram Oyuncu 7.2 326
1962 18 Dram Oyuncu 6.2 6
1962 18 Dram Oyuncu    
1962 18 Suç Oyuncu    
1962 18 Dram Oyuncu    
1962 18 Dram Oyuncu    
1962 18 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019