Giriş Kayıt
Cody Zwieg

Cody Zwieg


Yapımcı

Cody Zwieg, yapımcı.

(2006) Tepenin Gözleri (2006), (2009) Soldaki Son Ev (2009), (2007) Tepenin Gözleri 2 (2007), (2011) Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

84 Yazı
2018 Dram Yapımcı 6.7 23,261
2018 Dram Yapımcı 4.9 180

Lazarus Etkisi
2015 Korku Yapımcı 5.2 37,993
2014 Korku 4.8 700
2012 Komedi Yapımcı 5.8 361

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Yapımcı 5.2 51,580

Soldaki Son Ev
2009 Korku Yapımcı 6.6 79,638

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Yapımcı 5.1 57,399

Tepenin Gözleri
2006 Korku Yapımcı 6.4 149,483

Gece Uçuşu
2005 Gizem Çeşitli 6.5 105,805

Lanet
2005 Komedi Çeşitli 5.0 28,929

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Çeşitli 7.4 88,444

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 55,895
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019