Giriş Kayıt
Inon Zur

Inon Zur (58)


Müzisyen, Müzisyen

Inon Zur, 04 Temmuz 1965 İsrail doğumlu müzisyen, müzisyen.

Fallout: New Vegas (2010), Dragon Age: Origins (2009), Crysis (2007), Dragon Age II (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1965
Doğum Yeri: İsrail
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Müzik 6.1 393
2017 Macera Müzik 6.6 327

Düzeltme
2014 49 Dram Müzik 5.2 6,627
2012 Aksiyon Müzik 7.7 675
2012 Aksiyon Müzik 6.6 552
2011 Aksiyon Müzik 7.6 5,225
2010 45 Animasyon Müzik 6.1 921
2010 Aksiyon Müzik 8.9 13,675
2009 Aksiyon Müzik 5.9 844
2009 Aksiyon Müzik 9.1 8,548
2007 Aksiyon Müzik 8.2 5,751
2003 Fantastik Müzik 7.4 42
2000 35 Macera Müzik 6.6 3,793
1998 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 3,611
1997 Aksiyon Müzik 5.6 2,724
1996 Animasyon Müzik 7.8 4,468
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024