Giriş Kayıt
Xawery Zulawski

Xawery Zulawski (47)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Xawery Zulawski, 22 Aralık 1971 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapım yöneticisi.

Wojna polsko-ruska (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1971
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 6.5 39
2012 Aksiyon Yönetmen 7.8 126
2009 38 Komedi Yönetmen
Senarist
5.3 1,545
2006 35 Dram Senarist
Yönetmen
5.7 111
2003 32 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 56

Özgür Duygular
2000 29 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
5.8 1,587
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019