Giriş Kayıt
Adrian Zmed

Adrian Zmed (65)


Oyuncu

Adrian George Zmed, 14 Mart 1954 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Susan Wood ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Bekarlığa Son (1984), The Final Terror (1983), (1982) Grease 2 (1982), (2016) Lady Dynamite (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adrian George Zmed
Doğum Tarihi: 14 Mart 1954
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 62 Korku Oyuncu 4.0 6,382
2016 Komedi Oyuncu 7.5 2,891
2013 59 Komedi Oyuncu 6.6 127
2008 54 Belgesel Oyuncu 8.2 13
2007 53 Komedi Oyuncu 3.4 216
2005 51 Aksiyon Oyuncu 3.4 94
2005 51 Komedi Oyuncu 4.9 408
2004 50 Gerilim Oyuncu 4.7 165
1999 Dram Oyuncu 6.1 2,289
1998 44 Aksiyon Oyuncu 3.8 421

Bekarlığa Son
1984 30 Komedi Oyuncu 6.3 32,735
1983 29 Korku Oyuncu 5.1 2,025
1983 Dram Oyuncu 6.6 1,042
1982 28 Komedi Oyuncu 4.3 30,220

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,483
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019