Giriş Kayıt
Fabrice Ziolkowski

Fabrice Ziolkowski (65)


Senarist

Fabrice Ziolkowski, 28 Ocak 1954 Fransa doğumlu senarist.

Büyülü Kitap (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ocak 1954
Doğum Yeri: Fransa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Senarist 4.9 842

Büyülü Kitap
2009 55 Animasyon Senarist 7.7 27,814

Silahşör
2001 47 Aksiyon Çeşitli 4.8 13,526
1999 45 Aksiyon Çeşitli 2.5 6,414
1993 39 Komedi Çeşitli 4.8 288

İskoçyalı
1992 Aksiyon Senarist 7.3 11,933
1989 35 Dram Çeşitli 7.0 424
1987 33 Aksiyon Senarist
Çeşitli
5.9 1,560
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019