Giriş Kayıt
Michael Zinberg

Michael Zinberg


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Michael Zinberg, yönetmen, yapımcı, senarist.

Lie to Me (2009), The Good Wife (2009), Monk (2002), Zamanın Ötesinde (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: M.A. Zinberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.2 21,294
2015 Komedi Yönetmen 7.6 2,421
2015 Suç Yönetmen 7.1 9,708
2015 Suç Yönetmen 6.7 6,263
2014 Suç Yönetmen 6.8 12,188
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 179,198

Kara Liste
2013 Suç Yönetmen 8.1 151,865
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.6 27,149
2009 Suç Yönetmen 8.3 61,469
2009 Suç Yönetmen 8.0 102,155
2008 Komedi Yönetmen 8.1 2,716
2008 Komedi Yönetmen 6.1 39,960
2007 Komedi Yönetmen 6.1 321
2007 Komedi Yönetmen 6.7 20,424
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 18,476
2006 Komedi Yönetmen 8.4 76,326
2004 Suç Yönetmen 7.4 814

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.8 104,954
2002 Komedi Yönetmen 8.0 58,188
2001 Suç Yönetmen 7.0 9,187
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,981

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yönetmen 8.2 85,034
1998 Dram Yönetmen 7.1 67,764
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,859
1996 Komedi Yönetmen 7.1 56,873
1996 Dram Yönetmen 7.5 13,779
1995 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.6 14,863
1995 Komedi Yönetmen 6.2 2,961
1995 Komedi Yönetmen 6.0 374
1994 Gerilim Yönetmen 4.9 152
1989 Komedi Yönetmen 7.0 4,524

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
8.1 23,359
1989 Komedi Senarist 6.8 13
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,747

Patron Kim?
1984 Komedi Yönetmen 6.5 9,315

Sarı Gül
1983 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 161
1982 Komedi Yönetmen 7.2 13,968
1978 Komedi Yönetmen 8.0 6,720
1978 Komedi Yönetmen 7.7 10,039
1974 Komedi Çeşitli 6.8 1,797
1971 Western Yapımcı 8.1 181
1970 Komedi Yapımcı 8.1 5,843
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019