Giriş Kayıt
Harry Zimmerman

Harry Zimmerman


Kameraman

Harry Zimmerman, kameraman.

(1996) Kuş Kafesi (1996), (1995) Küçük Prenses (1995), (2006) Catch and Release (2006), (1999) İlk Bakışta (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Kameraman 8.2 294,323

Gece Hayvanları
2016 Dram Kameraman 7.5 190,670
2015 Biyografi Kameraman 7.4 30,470

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Kameraman 6.1 78,462

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 156,378
2013 Macera Kameraman 7.7 103,134
2012 Biyografi Kameraman 6.8 66,996

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kameraman 7.2 217,094

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,132,698

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 338,883

Nedimeler
2011 Komedi Kameraman 6.8 244,007
2011 Aksiyon Kameraman 7.0 643,552

Zorlu Görev
2010 Komedi Kameraman 6.4 158,983

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Kameraman 5.5 92,265

Patenci Kızlar
2009 Dram Kameraman 6.9 60,364
2009 Dram Kameraman 6.7 47,822

Bay Evet
2008 Komedi Kameraman 6.8 303,229
2008 Belgesel Kameraman 7.2 10,373

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Kameraman 6.8 19,601

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Kameraman 5.7 25,152

Kan Dökülecek
2007 Dram Kameraman 8.1 447,982

Yargısız İnfaz
2007 Dram Kameraman 6.8 51,383

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Kameraman 7.1 109,834
2006 Komedi Kameraman 6.0 21,230

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Kameraman 6.0 73,040

Ayrılık
2006 Komedi Kameraman 5.8 113,571

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 77,406

Ada
2005 Aksiyon Kameraman 6.9 284,119

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Kameraman 6.8 180,595

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Kameraman 6.1 129,398

Şapkalı Kedi
2003 Macera Kameraman 3.8 43,189
2001 Biyografi Kameraman 6.8 86,297

Vatansever
2000 Aksiyon Kameraman 7.2 231,649

İlk Bakışta
1999 Dram Kameraman 6.5 6,184

Dava
1998 Dram Kameraman 6.5 25,356

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Kameraman 6.4 63,374
1998 Aksiyon Kameraman 6.7 360,749

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 61,125

Kızları Öp
1997 Suç Kameraman 6.6 57,600

Kuş Kafesi
1996 Komedi Kameraman 7.0 70,429

Anne
1996 Komedi Kameraman 6.9 5,144

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Kameraman 6.7 28,121

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 214,595

Küçük Prenses
1995 Dram Kameraman 7.7 28,601
1994 Aksiyon Kameraman 5.8 3,416
1994 Aile Kameraman 6.6 6,432
1993 Aksiyon Kameraman 4.5 1,620
1993 Komedi Kameraman 5.0 14,378

Kurtar Beni
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 517
1992 Dram Kameraman 7.0 2,006

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Kameraman 4.6 80
1991 Korku Kameraman 3.4 673

Pijama Partisi Katliamı 3
1990 Komedi Kameraman 4.6 1,988
1990 Aksiyon Kameraman 5.4 835
1989 Korku Kameraman 4.9 1,044
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018