Giriş Kayıt
Aaron Zigman

Aaron Zigman (56)


Müzisyen, Müzisyen

Aaron Zigman, 06 Ocak 1963 San Diego, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Not Defteri (2004), Teklif (2009), Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), Terabithia Köprüsü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1963
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 54 Dram Müzik
Müzik
6.3 26,086
2016 53 Dram Müzik 6.3 13,221
2016 53 Macera Müzik 6.1 1,514

Bay Doğru
2015 52 Aksiyon Müzik 6.3 41,483
2015 52 Biyografi Müzik 5.8 5,659

Unutulmaz Aşk
2014 51 Dram Müzik 6.7 59,780

Müptela
2014 51 Dram Müzik 5.2 7,642

Öteki Kadın
2014 51 Komedi Müzik 6.0 122,912
2014 51 Komedi Müzik 5.3 5,342
2013 50 Komedi Müzik 4.9 5,454
2013 50 Komedi Müzik 5.1 8,297

Kahraman Uzaylılar
2013 50 Animasyon Müzik 5.9 23,298
2013 50 Komedi Müzik 5.3 4,452
2013 50 Dram Müzik 5.0 10,980

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 49 Dram Müzik 6.5 51,311

Madea’nın Tanık Koruması
2012 49 Komedi Müzik
Müzik
5.0 9,488
2012 49 Komedi Müzik 5.5 7,032

Senden Önce
2011 48 Komedi Müzik 6.1 67,940

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 48 Komedi Müzik 4.9 18,552
2011 48 Komedi Müzik
Müzik
4.7 6,996
2011 48 Dram Müzik 6.3 665

Renklerin Hikayesi
2010 47 Dram Müzik
Müzik
6.1 6,729
2010 47 Komedi Müzik 4.4 69,218

Son Şarkı
2010 47 Dram Müzik 6.0 74,942

Neden Evlendim 2
2010 47 Komedi Müzik
Müzik
4.6 8,652
2010 47 Dram Müzik
Müzik
6.8 41,145

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 46 Komedi Müzik
Müzik
6.4 190,180
2009 46 Komedi Müzik
Müzik
4.4 9,208

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 46 Dram Müzik 7.4 84,954

Teklif
2009 46 Komedi Müzik
Müzik
6.7 272,655
2009 46 Komedi Müzik
Müzik
4.4 10,857

Beyaz Hüzün
2009 46 Dram Müzik 6.3 13,455
2008 45 Dram Müzik
Müzik
6.6 2,135
2008 45 Dram Müzik
Müzik
5.5 6,437

Zeka Pırıltısı
2008 45 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 15,797
2008 45 Komedi Müzik
Müzik
5.6 110,269
2008 45 Dram Müzik
Müzik
6.0 767

Sokak Dansı
2008 45 Dram Müzik 6.3 76,083
2008 45 Komedi Müzik
Müzik
4.2 6,250

Sihirli Oyuncakçı
2007 44 Komedi Müzik
Müzik
6.2 40,346

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 44 Komedi Müzik 6.8 24,611

Merhaba Dünyalı
2007 44 Komedi Müzik
Müzik
6.8 19,188

Neden Evlendim
2007 44 Komedi Müzik 5.8 11,613

İyi Şanslar Chuck
2007 44 Komedi Müzik 5.6 81,351

Terabithia Köprüsü
2007 44 Macera Müzik
Müzik
7.2 131,736
2007 44 Suç Müzik 5.9 5,928

Rehine
2006 43 Biyografi Müzik 6.9 95,253

My Friend Flicka
2006 43 Macera Müzik 6.2 6,985

Benimle Dans Et
2006 43 Suç Müzik 6.6 104,274

Suç Mahallesi
2006 43 Suç Müzik
Müzik
6.4 5,903
2006 43 Komedi Müzik 6.1 10,281

Kuralsızlar
2006 43 Dram Müzik
Müzik
6.7 23,772
2006 43 Suç Müzik 4.8 349

Sözcüklerin Gücü
2006 43 Dram Müzik
Müzik
7.4 17,181

Karmaşa
2005 42 Komedi Müzik 2.7 7,815

Bir Dalavere Öyküsü
2005 42 Komedi Müzik
Müzik
5.5 5,441

Not Defteri
2004 41 Dram Müzik
Müzik
7.9 475,162

Sesini Duyur
2004 41 Aile Müzik 5.9 25,535
2002 39 Suç Müzik
Müzik
7.1 115,332

Kuş Kafesi
1996 33 Komedi Müzik 7.0 73,166
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019