Giriş Kayıt
John R. Ziganto

John R. Ziganto


Sanat Bölümü

John R. Ziganto, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanet 2
2015 Korku Sanat Bölümü 5.3 39,174

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 46,078

Ekspres
2008 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 18,324

Aman Doktor
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.8 10,153

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Sanat Bölümü 4.4 90,215

Tepki
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 44,280
1994 Suç Sanat Bölümü 6.2 7,092
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018