Giriş Kayıt
John R. Ziganto

John R. Ziganto


Sanat Bölümü

John R. Ziganto, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanet 2
2015 Korku Sanat Bölümü 5.3 38,415

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 45,831

Ekspres
2008 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 18,218

Aman Doktor
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.8 9,649

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Sanat Bölümü 4.4 89,429

Tepki
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 43,950
1994 Suç Sanat Bölümü 6.2 6,344
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018