Giriş Kayıt
Tadek Zietara

Tadek Zietara


Yapım Yöneticisi

Tadek Zietara, yapım yöneticisi.

Tess (1979), Mağlup Edilmeyen (1983), L'alpagueur (1976), Bitmeyen Kin (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,756
1986 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 282
1986 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 539
1985 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 207

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 2,043

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 1,358
1982 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 710

Acımasız Adalet
1981 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 155
1979 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 13,251

Kaçış
1978 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 856
1978 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 1,163

Bitmeyen Kin
1976 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 1,164
1976 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 1,555
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019