Giriş Kayıt
Tadek Zietara

Tadek Zietara


Yapım Yöneticisi

Tadek Zietara, yapım yöneticisi.

Tess (1979), Mağlup Edilmeyen (1983), L'alpagueur (1976), Bitmeyen Kin (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,726
1986 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 280
1986 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 530
1985 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 204

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 2,000

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 1,348
1982 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 702

Acımasız Adalet
1981 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 152
1979 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 13,107

Kaçış
1978 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 833
1978 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,142

Bitmeyen Kin
1976 Suç Yapım Yöneticisi 6.8 1,137
1976 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 1,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018