Giriş Kayıt
Tadek Zietara

Tadek Zietara


Yapım Yöneticisi

Tadek Zietara, yapım yöneticisi.

Tess (1979), Mağlup Edilmeyen (1983), L'alpagueur (1976), Je suis timide... mais je me soigne (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,472
1986 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 250
1986 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 453
1985 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 182

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 1,676

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 1,221
1982 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 614

Acımasız Adalet
1981 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 132
1979 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 12,977

Kaçış
1978 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 677
1978 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 979

Bitmeyen Kin
1976 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 945
1976 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 1,293
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018