Giriş Kayıt
Daryl Ziemke

Daryl Ziemke (57)


Sanat Bölümü, Sesler

Daryl Ziemke, 22 Temmuz 1961 doğumlu sanat bölümü, sesler.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1961
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çelik Adam
2013 52 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 634,072

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 50 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 361,381

Elm Sokağında Kabus
2010 49 Korku Sanat Bölümü 5.2 84,318

Mahşerin Dört Atlısı
2009 48 Suç Sanat Bölümü 5.6 20,355

Doğmamış
2009 48 Dram Sanat Bölümü 4.8 46,322

Çılgın Rekabet
2008 47 Komedi Sanat Bölümü 5.7 17,421

Lütfen Beni Öldürme
2006 45 Komedi Sanat Bölümü 7.6 204,786

Kanıt
2005 44 Dram Sanat Bölümü 6.8 40,529
2003 42 Dram Sanat Bölümü 7.1 3,057

Azap Yolu
2002 41 Suç Sanat Bölümü 7.7 225,242

Şifre Merkür
1998 37 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 61,668

Gangsterler Diyarı
1997 36 Suç Sesler 6.3 9,641

İlk Korku
1996 35 Suç Sesler 7.7 159,556

Tepki
1996 35 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 44,553
1996 35 Suç Sesler 6.3 2,013

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 34 Dram Sesler 6.4 5,015
1993 32 Biyografi Sesler 7.6 49,217

Kaçak
1993 32 Aksiyon Sesler 7.8 240,846
1993 32 Komedi Sesler 6.0 21,525
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019