Giriş Kayıt
Daryl Ziemke

Daryl Ziemke (57)


Sanat Bölümü, Sesler

Daryl Ziemke, 22 Temmuz 1961 doğumlu sanat bölümü, sesler.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1961
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çelik Adam
2013 52 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 623,279

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 50 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 357,014

Elm Sokağında Kabus
2010 49 Korku Sanat Bölümü 5.2 83,051

Mahşerin Dört Atlısı
2009 48 Suç Sanat Bölümü 5.6 19,726

Doğmamış
2009 48 Dram Sanat Bölümü 4.8 45,841

Çılgın Rekabet
2008 47 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,651

Lütfen Beni Öldürme
2006 45 Komedi Sanat Bölümü 7.6 203,004

Kanıt
2005 44 Dram Sanat Bölümü 6.8 40,042
2003 42 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,768

Azap Yolu
2002 41 Suç Sanat Bölümü 7.7 222,448

Şifre Merkür
1998 37 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 60,616

Gangsterler Diyarı
1997 36 Suç Sesler 6.2 8,406

İlk Korku
1996 35 Suç Sesler 7.7 155,197

Tepki
1996 35 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 43,950
1996 35 Suç Sesler 6.3 1,877

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 34 Dram Sesler 6.4 4,443
1993 32 Biyografi Sesler 7.5 48,382

Kaçak
1993 32 Aksiyon Sesler 7.8 237,542
1993 32 Komedi Sesler 6.0 21,032
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018