Giriş Kayıt
Peter Zenk

Peter Zenk (75)


Yapımcı

Peter Zenk, 26 Eylül 1943 Munich, Almanya doğumlu yapımcı.

Manta, Manta (1991), Das fliegende Klassenzimmer (2003), Emil Ve Dedektifler (2001), Das Arche Noah Prinzip (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1943
Doğum Yeri: Munich, Almanya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 66 Komedi Yapımcı 6.2 185
2007 64 Animasyon Yapımcı 6.9 79
2007 64 Komedi Yapımcı 5.8 434
2006 63 Aksiyon Yapımcı 4.3 273
2003 60 Aile Yapımcı 6.2 924

Emil Ve Dedektifler
2001 58 Aile Yapımcı 6.0 878
1998 55 Komedi Yapımcı 6.4 200
1991 48 Komedi Yapımcı 5.6 3,689
1984 41 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.0 764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019